Romy

Ketogeen diëtist

Locatie: Rotterdam (NL)
en online

LEES MEER

Natalie

Orthomoleculair therapeut

Locatie: online

Locatie: online

LEES MEER

Sharon

Darmtherapeut

Locatie: Purmerend (NL)
en online

LEES MEER

Debora

Helene

Ketogeen therapeut

Koolhydraatarm diëtist

Locatie: Genk (BE)
en online

LEES MEER

LEES MEER

Noor

Founder

Diëtist en Voedingswetenschapper

LEES MEER

We denken graag persoonlijk met je mee

PLAN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Wij helpen vrouwen (en mannen!) die worstelen met hun gewicht, hun gezondheid, en alles al geprobeerd hebben. Dat doen we door te kijken naar de oorzaak van het “probleem”: waardoor komt het dat je niet afvalt? Welke tekorten heb je opgebouwd? Hoe reageert je lichaam op koolhydraten? En heb je eindelijk wel genoeg vitamine D om vet te verbranden (en dus af te vallen!)?

Daar gaat het vaak mis: pleisters plakken, maar niet kijken wat er nou echt misgaat in je lichaam. Wij gebruiken voeding als medicijn, en helpen je je lichaam weer te voeden in plaats van vullen.

Onze aanpak draait om echte voeding, met voldoende eiwitten en gezonde vetten. Met ons koolhydraatarme voedingsadvies zorgen we voor variatie, smaak en verzadiging. Niets erger dan een hongergevoel direct nadat je gegeten hebt, toch?!

Door onze aanpak val je niet alleen blijvend af, maar krijg je ook meer energie, slaap je beter, heb je geen opgeblazen gevoel meer, én kan je weer vertrouwen op je lichaam.

Koolhydraatarm eten
- je ideale gewicht zonder honger, jojo'en of gedoe!

Persoonlijke begeleiding

Tijdens onze individuele trajecten leer je alles wat je moet weten om van die suikerverslaving af te komen en je hormoonbalans te herstellen met lekker, voedzaam eten. We kijken naar je huidige voedingspatroon en bepalen wat zinvol is om toe te voegen en om juist te verminderen, afgestemd op jouw behoeftes en doelen. We zullen je begeleiden naar een manier van leven waar je je echt goed bij voelt; vandaag, morgen en elke dag daarna.

Wij helpen je om weer lekker in je vel te zitten en een leefstijl te vinden die voor jou werkt!