Hallo blijvend gewichtsverlies!

Heb je al verschillende diëten geprobeerd, maar zonder resultaat? Staat een dieet voor jou gelijk aan honger lijden? Of heb je al eens eerder een koolhydraatarm dieet geprobeerd, maar vind je online niet de juiste informatie en heb je twijfel of je het wel goed doet?

Met onze koolhydraatarme kickstart bundel nemen we jou bij de hand en wijzen we je de juiste weg om vol zelfvertrouwen te beginnen aan een koolhydraatarm dieet. Zeg gedag tegen de twijfel en achterblijvende resultaten en hallo tegen blijvend gewichtsverlies, meer energie en een betere mood!

Stap 1 is een bloedonderzoek. Je ontvangt ons Bloed Test Check E-book. Hierin vind je een lijst die je mee kunt nemen naar je huisarts voor het aanvragen van de juiste bloedtesten. Je hebt bepaalde vitamines nodig om vet te verbranden. Als je een tekort aan bepaalde vitamines hebt, is het dus niet gek dat je worstelt met je gewicht. Zodra je de testresultaten binnen hebt, vul je deze in de Bloed Test Check in. Zo krijg je een duidelijk beeld waar je op dit moment staat en waar de kern van het “probleem” ligt.

De Koolhydraatarme Kickstart Bundel bestaat uit 2 onderdelen

Stap 2 bestaat uit een 3-weken koolhydraatarm maaltijdplan. Hierin staan alle tools en handvatten om van je koolhydraatarme leefstijl een succes te maken. In het boek vind je verder een menu voor 3 weken. Elke week heeft zijn eigen boodschappenlijst. een koolhydraatarme voedingslijst en meer dan 70 recepten.

Zij gingen je voor

Eva

Ik heb recent de Bloed Test Check gekocht en ben er super blij mee. Ik nam de checklist mee naar mijn huisarts om alle testen te laten doen. Nadat ik de resultaten had gekregen, was het heel gemakkelijk om ze te vergelijken met de optimale waarden EN om te weten welke actie ik moet ondernemen. Bedankt Noor!"

Nuray

Een tijdje geleden heb ik de Bloed test check aangeschaft bij Noor. Daarin staat vermeld welke waardes van belang zijn. Als tip van haar heb ik bloed laten prikken bij mijn huisarts. Met de uitslag kon ik heel goed een vergelijking maken met mijn resultaten en de waardes zoals ze zouden moeten zijn. Noor heeft daarnaast heel helder verwoord wat het inhoudt, waar een bepaalde stof goed voor is. Nu weet ik waar ik extra op moet letten voor een gezonder lichaam. Los hiervan is Noor altijd bereid geweest mijn vragen te beantwoorden en daar waar nodig is te helpen. Ze is tevens een fijne gesprekspartner, een coach in hart en nieren!"

Marieke ten Katen

Ik heb veel gehad aan de hulp van Noor! Ze legt duidelijk uit hoe een voedingspatroon met weinig koolhydraten werkt en waar je op moet letten. Ze denkt ook goed mee over wat in jouw specifieke situatie het beste is (in mijn geval over hoe je dit voedingspatroon kunt combineren met een intensief sporttraject) en wat (praktisch) haalbaar is. Zeker een aanrader!"

Angela Mulder

Na een lange zoektocht en veel geprobeerd te hebben ben ik door Noor eindelijk af van mijn dagelijkse buikpijn. Noor weet waar ze het over heeft en deelt dagelijks veel informatie via haar social media-account wat mij naast het gesprek, erg geholpen heeft. Superfijn om weer een gezonde en goede relatie met voeding te hebben."

Karin

Dankzij de hulp en het gemotiveerd blijven ben ik afgelopen jaar 7 kg afgevallen. Geen jojo-effect en geen trek met deze koolhydraatarme leefstijl! Enorme aanrader als je blijvend wil afvallen met lekker eten!"

Evelien Bossaert

Een tijdje geleden heb ik het traject gevolgd bij Noor. Voor mij was het vooral de bedoeling om meer inzicht te krijgen in wat wel en wat niet eten en waarom. Vooral qua gezondheid. Mijn bedoeling was niet om af te vallen maar wel om te weten wat ons lichaam nodig heeft en in welke mate. En daar is heel dit traject helpend in geweest. Je krijgt veel tips en lekkere recepten, en alles wordt op een duidelijke manier gebracht. Dus zeker een aanrader!"

Onlangs was ik te gast in de podcast van Arie Boomsma ‘Een serie over voeding’. Hierin leg ik precies uit wat een koolhydraatarm dieet inhoudt.

Voor wie is de Koolhydraatarme Kickstartbundel precies?

Veelgestelde vragen

Voor vrouwen die al van alles geprobeerd hebben, maar zonder blijvend resultaat. Je wil een koolhydraatarme leefstijl een kans geven, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Al die info, en hoe weet je nou of je het goed doet…

Met de Koolhydraatarme Kickstart Bundel nemen wij die twijfel voor je weg. Zodat je precies weet waar je begint en hoe je de goede stappen zet, vol vertrouwen en mét resultaat (hallo gewichtsverlies, energie en betere mood!).

Kan ik de bloedtest bij de huisarts laten doen?

Moet ik nuchter zijn voor het bloedprikken?

Moet ik het maaltijdplan 100% precies volgen voor resultaat?

Bestaat het maaltijdplan alleen uit recepten?

Voor wie is de Koolhydraatarme Kickstartbundel precies?

Veelgestelde vragen

Kan ik de bloedtest bij de huisarts laten doen?

Moet ik nuchter zijn voor het bloedprikken?

Moet ik het maaltijdplan 100% precies volgen voor resultaat?

Bestaat het maaltijdplan alleen uit recepten?

Zeker niet! Alle maaltijden zijn uitgebalanceerd qua voedingswaarden, dus je mag vooral lekker mixen & matchen. We benadrukken extra dat je vooral mag doen wat voor JOU werkt. Ons maaltijdplan is er voor inspiratie, maar zeker geen “set in stone” plan.

Voor wie is de Koolhydraatarme Kickstartbundel precies?

Veelgestelde vragen

Kan ik de bloedtest bij de huisarts laten doen?

Moet ik nuchter zijn voor het bloedprikken?

Moet ik het maaltijdplan 100% precies volgen voor resultaat?

Bestaat het maaltijdplan alleen uit recepten?

Nope. Naast dat ons maaltijdplan meer dan 70 recepten bevat, bestaat het ook uit een crash-course over de voordelen van een koolhydraatarme leefstijl, we beantwoorden veelgestelde vragen (calorieën tellen, gluten, alcohol, vasten, en meer), én delen onze beste tips om deze nieuwe leefstijl vol te houden!

Ben jij klaar voor écht resultaat?

Dat is het motto van the Nourishing State. Het is erg belangrijk om kern van het probleem te achterhalen, voordat we aan de slag gaan met het koolhydraatarme dieet.

Veel vrouwen proberen verschillende diëten om er vervolgens achter te komen dat het uiteindelijk geen blijvend effect heeft. Dit hoeft niets te maken te hebben met jouw inzet of met het dieet. Ieder lichaam is anders en ieder lichaam reageert anders op een dieet. Vandaar dat wij eerst een bloedtest doen. Een soort nul-meting van waar je nu staat. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag. De kans is groot dat je het dieet nu wel kunt volhouden en dat het echt resultaat oplevert. Er zijn al zoveel vrouwen jou voorgegaan, dat we durven te zeggen dat ook jij het kunt!

You can’t fix what
you don’t know is broken