Nils

Koolhydraatarm diëtist

Romy

Manouk

Romée

Koolhydraatarm diëtist

Orthomoleculair diëtist

Orthomoleculair diëtist

LEES MEER

Sharon

Darmtherapeut

LEES MEER

Noor

Oprichter, diëtist & voedingswetenschapper

LEES MEER

LEES MEER

LEES MEER

LEES MEER

LEES MEER

Zie je door de bomen het bos niet meer?
Wij gaan je helpen!

PLAN GRATIS KENNISMAKING

Wij helpen jou met een duidelijk plan van aanpak, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Dat doen we door te kijken naar de oorzaak van het “probleem”: waardoor komt het dat je niet afvalt of dat je weinig energie hebt? Welke tekorten heb je opgebouwd? Hoe reageert je lichaam op koolhydraten? En heb je eindelijk wel genoeg vitamine D om vet te verbranden (en dus af te vallen!)?

Daar gaat het vaak mis: pleisters plakken, maar niet kijken wat er nou echt misgaat in je lichaam. Wij gebruiken voeding als medicijn, en helpen je je lichaam weer te voeden in plaats van vullen.

Onze aanpak draait om echte voeding, met voldoende eiwitten en gezonde vetten. Met ons koolhydraatarme voedingsadvies zorgen we voor variatie, smaak en verzadiging. Niets erger dan een hongergevoel direct nadat je gegeten hebt, toch?!

Met onze aanpak zit je eindelijk weer lekker in je vel: je ideale gewicht, meer energie, beter slapen, niet meer opgeblazen én weer vertrouwen in je lichaam en de keuzes die je maakt.

Koolhydraatarm eten - lekker in je vel, zonder honger, jojo'en of gedoe!

Persoonlijke begeleiding

Tijdens onze persoonlijke begeleiding leer je alles wat je moet weten om van die suikerverslaving af te komen en je gezondheid serieus te nemen met lekker, voedzaam eten. We kijken naar je huidige voedingspatroon en bepalen wat zinvol is om toe te voegen en om juist te verminderen, afgestemd op jouw behoeftes en doelen. We begeleiden je naar leefstijl waar je je echt goed bij voelt; vandaag, morgen en elke dag daarna.

Wij helpen je een leefstijl te vinden die voor jou werkt!