Goed in je vel, lekker eten en nóóit meer op dieet?

PLAN GRATIS KENNISMAKING

Je wordt moedeloos van het gewicht op de weegschaal

Herkenbaar?

Je hebt ieder dieet al geprobeerd en ziet door de bomen het bos niet meer

Je lijst met klachten wordt steeds langer: moe, opgeblazen, hormonale schommelingen, hoofdpijn...

Je bent het vertrouwen in je lichaam, en eigenlijk ook in jezelf, kwijt

Je begint je af te vragen of je je er maar gewoon bij moet neerleggen; dat je niet goed in je vel zit en ongelukkig bent met je lichaam

Zij gingen je voor

Katrien

Het gaat bij TNS niet enkel over hoeveel kilo je kwijt wil, maar vooral over hoe jij je daar bij voelt. Niet enkel weglaten van ongezonde voeding, maar ook toevoegen van de juiste voedingsmiddelen die je op weg helpen om een blijvende verandering te maken, met een gezond eetpatroon. TNS leert je dat je op die weg hoe dan ook uitzonderingen zal maken én hoe je daarmee omgaat. Dat is de sleutel tot een blijvende verandering. Ik liep al een aantal diëtisten af, maar geen enkele daarvan wilde ook oprecht weten hoe het met mij gaat. Dat doen ze bij TNS wel. Ze hebben mij enorm op weg geholpen naar een goed eetpatroon en een vriendelijkere kijk naar me zelf."

Rosanne

The Nourishing State is top! Hier gaat het over écht eten, en ze hebben veel verstand van koolhydraatarm eten en de voordelen hiervan voor je gezondheid. Romy heeft mij heel goed geholpen met een persoonlijke aanpak en samen hebben we een fijne koolhydraatarme leefstijl voor mij gevonden die ik goed vol kan houden.

Paulien

Super tevreden over de begeleiding van The Nourishing State! Ik dacht dat ik goed bezig was maar door de inzichten die ik hier heb verkregen ben ik nog verder kunnen gaan. Nu pas kan ik zeggen dat ik weet wat gezonde voeding is en wat do's en dont's zijn. Ook de controle van mijn bloedwaarden was enorm helpend. De dokters kijken enkel naar het medische maar bij iedereen is de grens toch anders waardoor het toch al voor klachten kan zorgen ook al is dit volgens de dokter oké. De uitleg die ik hierbij kreeg alsook de advies voor suppletie hebben me enorm goed verder geholpen, ik voel me een stuk beter dan voordien! Ik kan jullie dit enkel maar aanraden!"

Nicolenne van de Lindeloof

Dankzij Noor en haar team:
* inzicht en advies in de juiste voeding voor jou
* verder onderzoek in je metabolisme door bloedtest
* een realistisch plan, heel professioneel
* enthousiast en warme begeleiding
* en het allerbelangrijkste; stoppen met dieten, heerlijk!

Dankjewel !!

Dankzij de hulp en het gemotiveerd blijven ben ik afgelopen jaar 7 kg afgevallen. Geen jojo effect en geen trek met deze koolhydraatarme leefstijl! Enorme aanrader als je blijvend wil afvallen met lekker eten!

Noor heeft mij enorm geholpen. Door haar verdiepende opleidingsachtergrond en jaren ervaring als voedingsdeskundige kan Noor wetenschappelijke feiten en real life individuele situaties snel verbinden en implementeren in een persoonlijk plan voor ieder. Noor is zeer prettig in gesprek. Zij neemt de tijd om je te leren kennen en je situatie en hulpvraag goed te begrijpen. Erg prettig vond ik dat Noor een holistische aanpak heeft, waardoor ze naast voeding ook goed advies geeft op andere welzijnsaspecten. De drempel om aan mijn gezondheid te werken verdween snel doordat Noor veel informatie en voedingsopties geeft en met je blijft zoeken naar wat werkt voor jou. Ik beveel begeleiding van Noor aan iedereen aan!

Nicolenne

Karin

Lili

Super fijn traject! Fijne, goede en praktische begeleiding van Romy.. Mijn doel was om van mijn eeuwige cravings af te komen en dat is gelukt! :-))
Ben echt heel erg blij hiermee en het geeft zoveel rust nu.. Ben niet meer “de hele dag” met eten bezig. Een aanrader!

The Nourishing State raden wij iedereen aan. Heel professioneel, persoonlijk en lekker praktisch. De begeleiding is uiterst vriendelijk; afspraken worden nauwgezet nagekomen. Je voelt de intrinsieke motivatie en oprechte belangstelling.

Noor is een topper! Ze helpt je om de keuzes te maken die bij jouw klachten passen. Ik voel me ontzettend goed, ben afgevallen en heb veel minder last van klachten door fibromyalgie

Emy

Jeannette van Midden-Verhoef

Petra

The Nourishing State is top! Hier gaat het over écht eten, en ze hebben veel verstand van koolhydraatarm eten en de voordelen hiervan voor je gezondheid. Romy heeft mij heel goed geholpen met een persoonlijke aanpak en samen hebben we een fijne koolhydraatarme leefstijl voor mij gevonden die ik goed vol kan houden.

Heel persoonlijke en heldere begeleiding! Waardevolle informatie die ervoor zorgt dat je keuzes kunt maken die voor jou werken. Top!

Dank je Noor voor je begeleiding.
Voor je steeds positieve vibe en het altijd klaar staan.
Ik geloof echt in je aanpak en weet nu meer dan ooit welke keuze de betere is.
Je hebt me doen inzien dat een rustige aanpak langer mee gaat.

Mild voor mezelf, kweet eindelijk wat het betekent.
Dikke MERCI

Rosanne

Tessa

An

Sinds kort heb ik begeleiding van Noor van The Nourishing State. Daar ben ik super blij mee, want ze ondersteunt me erg goed in mijn tocht om mijn bloedsuikerwaarden weer okee te krijgen. Ze weet zo ontzettend veel over voeding, supplementen en wat het precies met en in je lichaam doet. Prettige samenwerking, zo voelt het. Altijd inspirerend, nooit belerend.

Als je op zoek bent naar een positieve verandering van je levensstijl, maar niet weet waar je moet beginnen, zoek dan de hulp van The Nourishing State. Hun toewijding om je te helpen je doelen te bereiken (in mijn geval een Keto-levensstijl) is geweldig. Hun aanpak is altijd op maat gemaakt voor jou. En de resultaten spreken voor zich: mijn bloedonderzoek (geadviseerd door TNS) aan het begin van de begeleiding en na 3 maanden liet opmerkelijke vooruitgang zien. Alle waarden variërend van vitamineniveaus tot insuline tot bloedsuiker waren ruim binnen het gezonde bereik. Het energieniveau is omhooggeschoten en mijn mentale weerbaarheid is beter dan ooit. Dus nogmaals, als je denkt aan een verandering van levensstijl voor een betere gezondheid en niet weet waar te beginnen, dan kan The Nourishing State je op weg helpen. En nee dit is geen commerciële goedkeuring maar van een gemiddelde man die de begeleiding heeft meegemaakt en er een beter en gezonder mens van wordt!

Shanaya Sophia

Frank van Waveren

Gudrun

fijne gesprekken met Noor, je wordt niet gepusht om dingen te doen die je niet liggen, wel een 'gentle nudge' om toch eens te proberen. Ik heb vooral leren nadenken over bepaalde keuzes, en dat het OK is om te genieten, maar dat er vooral balans moest zijn. 

Ik ben erg geholpen door Noor om af te vallen. Ze legde heel duidelijk uit wat koolhydraten met je doen en dat je, door daar mee te minderen, je fitter, energieker en lekkerder in je vel zult gaan voelen. En dat zonder hongergevoel. En dat klopt ook! Heel blij mee, ook omdat het goed is vol te houden.

Ik ben heel blij dat ik The Nourishing state heb ingeschakeld. Ik heb vooral geleerd om meer naar mijn lichaam te luisteren, bewuster te worden van mijn eetgedrag en angsten die ik had voor bepaalde voedingsmiddelen los te laten. Het is belangrijk om tijd in jezelf te investeren om te groeien en daar heeft de begeleiding mij enorm bij geholpen.

Saskia

Lauren

Enyo

Ik ben heel blij met de begeleiding van The Nourishing State. Ik heb elk dieet in het boekje geprobeerd en was in een vicieuze cirkel terecht gekomen. Door de fijne en persoonlijke begeleiding van TNS, heb Ik geleerd om op een ontspannen manier met eten om te gaan en echt weer te genieten. Ik voel me fit en zelfverzekerd en weet dat ik mijn doelen op een holistische manier kan behalen. Ik raad TNS van harte aan!

Ik heb sinds mijn 20ste diabetes type 1 en worstelde ik de laatste tijd veel met mijn bloedsuikerwaarden en daardoor ook met mijn gewicht. Ik ben begonnen met het 3-weken plan en dat beviel me erg goed. Mijn bloedsuikerwaarden werden beter en ik was zelfs ook wat afgevallen. Daarna had ik de behoefte om wat er wat dieper in te duiken en ik was ook erg benieuwd naar wat de resultaten van mijn bloed onderzoek zouden zijn. Na de persoonlijke begeleiding heb ik meer handvaten om het mijn eigen te maken en blij dat ik het gevolgd heb.

Ik heb veel gehad aan de hulp van Noor! Ze legt duidelijk uit hoe een voedingspatroon met weinig koolhydraten werkt en waar je op moet letten. Ze denkt ook goed mee over wat in jouw specifieke situatie het beste is (in mijn geval over hoe je dit voedingspatroon kunt combineren met een intesief sporttraject) en wat (praktisch) haalbaar is. Zeker een aanrader!

Lisette

Marieke

Angela

Na een lange zoektocht en veel geprobeerd te hebben ben ik door begeleiding van TNS eindelijk af van mijn dagelijkse buikpijn. Ze weten waar ze het over heben en delen dagelijks veel informatie via hun social media account wat mij naast het gesprek, erg geholpen heeft. Super fijn om weer een gezonde en goede relatie met voeding te hebben!

Wij begeleiden bij

Afvallen

Weinig energie

Hoofdpijn/migraine

Hormonale disbalans

Overgangsklachten

Verstoorde relatie met eten

Auto-immuunaandoening

Reuma

Schildklieraandoening

Verhoogd cholestrol

Hart- en vaatziekten

(Pre)diabetes

Opgeblazen gevoel en darmklachten

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)

Ziekte van Crohn

(En ja, wij bieden ook begeleiding aan mannen!)

Wil jij je ook fit & energiek voelen?

PLAN GRATIS KENNISMAKING

Nooit meer op dieet

Wil je ook...

Geen schuldgevoel nadat je een stuk taart of een frietje op hebt

Beter slapen en meer energie

Je humeur en zelfvertrouwen niet langer laten bepalen door het gewicht op de weegschaal

Je ideale gewicht bereiken - en behouden! - met lekker eten

Jezelf en je gezondheid op nr 1 zetten

Eindelijk weer lekker in je vel zitten

Eten niet langer ervaren als een strijd en vertrouwen hebben in de keuzes die je maakt


!

Je bent niet de enige

En het ligt niet aan jou dat je al zoveel geprobeerd hebt. Alle cliënten die wij geholpen hebben, dachten dat het aan hun lag. Dat ze gewoon geen ruggengraat hadden, en zich maar moesten neerleggen bij die extra kilo’s, darmklachten, vermoeidheid, hoofdpijn... Ze dachten dat ze maar moesten accepteren dat ze zich dag in dag uit een 6'je voelen. Ze weten nu dat het écht anders kan. Dat je je leven vol energie kan leven - met een gezond gewicht en zonder klachten. Een 8+ - dat is wat ook jij verdient! . Wij gaan je laten zien dat het niet jouw schuld is, en het niet ligt aan een gebrek aan motivatie dat je zo zoekende blijft. Lekker in je vel en weer vertrouwen in de keuzes die je maakt. Wij gaan je helpen!

You got this!

We weten dat het spannend is om weer aan iets nieuws te beginnen. Want je hebt al zoveel geprobeerd en je bent al zo vaak teleurgesteld... 

Met onze individuele begeleiding focussen we op de kern van het "probleem": waarom worstel je met je gewicht, heb je weinig energie en zit je niet lekker in je vel? Geen pleister op de wond, maar een blijvende oplossing.

Tijdens onze trajecten werken we samen aan een leefstijl die bij JOU past – bij jouw doelen, lichaam en drukke leven. Zo ontstaat een leefstijl waar je je goed bij voelt, en wat vol te houden is – jep, ook tijdens het weekend. Doei diëten en hallo ideale leefstijl!

Om een goed beeld te krijgen van waar je op dit moment mee worstelt, je leefstijl en je doelen, plannen we eerst een gratis kennismakingsgesprek in. We kijken dan of onze aanpak bij jou past, en zo ja welk traject de beste stap voor jou is.

Je hoeft het niet alleen te doen -
samen vinden we JOUW ideale leefstijl!

PLAN EEN GRATIS KENNISMAKING

nourish

8 weken

Intake consult (60 min)

Persoonlijke Voedingsstrategie

4 vervolgconsulten (4 x 45 min)

Praktische tools: E-books,
webinars, recepten

Email support gedurende begeleiding

€587

transform

16 weken

Intake consult (60 min)

Persoonlijke Voedingsstrategie

7 vervolgconsulten (7 x 45 min)

Update van je Persoonlijke Voedingsstrategie na 3 maanden

Praktische tools: E-books,
webinars, recepten

Email support gedurende begeleiding

€897

HAPPY GUT

16 weken

Intake consult (60 min)

EMB-bloedonderzoek


Persoonlijke Voedingsstrategie

4 vervolgconsulten
(4 x 45 min)

Praktische tools: E-books,
webinars, recepten

Email support gedurende begeleiding

€947

Onze begeleiding

Het is mogelijk om in termijnen te betalen; dit overleggen we tijdens ons kennismakingsgesprek.

MEER INFO

Wil je dat we persoonlijk met je meedenken
of onze aanpak bij jou past?