"Nooit meer op dieet, beloofde ik mezelf"

Wat onschuldig begon als “een paar cm afvallen voor een modellenbureau”, was veranderd in een obsessie.

Ik wilde zo graag bewijzen dat ik het kon. Dat ik genoeg motivatie had om aan de modellen maten te voldoen. Maar ik kon trainen en diëten wat ik wilde, m’n kont ging nergens heen.

Dus besloot ik na jaren ellende dat het mooi geweest was. Want 1) ik wilde m’n VWO halen en 2) ik was er zo aan toe weer blij te zijn met mezelf. Dus ik besloot: ik ga NOOIT meer op dieet.

Toen kreeg ik zelf 3 jaar geleden het advies om koolhydraatarm te gaan eten voor het verminderen van m’n hoofdpijn na twee zware hersenschuddingen…

Ik schoot behoorlijk in de weerstand. Ik had niet voor niets besloten nooit meer te diëten en was bang om weer in die giftige dieetcyclus te belanden.

Maar uiteindelijk won m’n nieuwsgierigheid het en was ik heel benieuwd naar alle voordelen van vetverbranding. En anders kon ik na een paar weken altijd weer stoppen…

Ik verminderde stap voor stap m’n koolhydraten, beginnende met m’n ontbijt. Zo ging het geleidelijk en eigenlijk heel natuurlijk. Dat waar ik bang voor was gebeurde absoluut niet; eerder het tegenovergestelde. Ik had juist het idee dat ik alles wat ik lekker vind kon eten, en ervaarde helemaal geen restricties!

M’n dagelijkse hoofdpijn nam drastisch af én ik had opeens geen opgeblazen gevoel meer, geen cravings, geen energiedip en zat nog zoveel beter in m’n vel dan toen ik gemaakt was van “gezonde” koolhydraten ala de richtlijnen.

Dus ja, ik snap je twijfel. En dat je bang bent dat koolhydraatarm wéér voelt als een dieet.

Ikzelf en onze cliënten ervaren dat dat absoluut niet zo hoeft te zijn. Op 1 voorwaarde: een koolhydraatarme leefstijl creëren die voor JOU werkt. Er is namelijk geen “one-size-fits-all”, ook niet binnen koolhydraatarm.

"Samen met m'n team help ik jou om jezelf weer op nr 1 te zetten"

Ambitieus, zorgzaam en eerlijk

Noor in drie woorden

Ik heb The Nourishing State opgericht om vrouwen te helpen een manier van eten en leefstijl te vinden die voor hun werkt, zonder dat ze zich overweldigd voelen of het idee hebben dat er een lange lijst is met eten wat ze niet meer mogen. Niets maakt me gelukkiger dan, samen met m’n team, vrouwen te helpen goed voor zichzelf te zorgen en zichzelf weer op nr 1 te zetten, zodat niets ze in de weg staat om hun dromen en ambities na te jagen.

“Stap voor stap”

Mijn mantra

Koolhydraatarm: biefstukje met roomboter jus. Niet-koolhydraatarm: absoluut patat 🍟

Lievelingseten

#10. Van een eetprobleem en de Schijf van Vijf naar dieetvrij en koolhydraatarm

Luister de podcast

#11. Koolhydraten en Keto | Een serie over voeding

Heb je er genoeg van je een 6’je te voelen?

Tijdens onze individuele trajecten begeleiden we jou om om uit die suikerverslaving te stappen en je hormonen te reguleren met lekker, voedzaam eten. We kijken naar je huidige voedingspatroon en bepalen wat zinvol is om toe te voegen en om juist te verminderen, afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en doelen. We bieden je alle handvatten en tools om een leefstijl te creëren waar JIJ blij van wordt; vandaag, morgen en elke dag daarna.

Individuele begeleiding

PLAN KENNISMAKING

om weer lekker in je vel te zitten en een leefstijl te vinden die voor jou werkt

Zo gaat team TNS je helpen

MEER INFO