Eindelijk weer lekker in je vel én vertrouwen in de keuzes die je maakt

Het kan écht. We snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet met alle diëten en trends. Je bent het vertrouwen in je lichaam kwijtgeraakt en vraagt jezelf af: "Wat werkt nou voor mij?"

Laat ons je helpen en zeg nee tegen tracken, kcal tellen en honger. Wij helpen je voor eens en altijd een voedingspatroon en leefstijl te vinden waar JIJ blij van wordt en waar je je gezondheid een enorm plezier mee doet. Er is namelijk geen one-size-fits-all en samen gaan we ontdekken wat voor jou werkt.

Goed in je vel, lekker eten en nóóit meer op dieet?

Je hebt al zoveel geprobeerd en ziet door de bomen het bos niet meer

Herkenbaar?

Je vraagt je af wat nou voor JOU werkt en twijfelt steeds meer of je het wel goed doet

Je lijst met klachten wordt steeds langer: te zwaar, moe, opgeblazen, hoofdpijn... 

Je bent het vertrouwen in je lichaam, en eigenlijk ook in jezelf, kwijt

Je begint je af te vragen of je je er maar gewoon bij moet neerleggen; dat je niet goed in je vel zit

Zij gingen je voor

Katrien

Het gaat bij TNS niet enkel over hoeveel kilo je kwijt wil, maar vooral over hoe jij je daar bij voelt. Niet enkel weglaten van ongezonde voeding, maar ook toevoegen van de juiste voedingsmiddelen die je op weg helpen om een blijvende verandering te maken, met een gezond eetpatroon. TNS leert je dat je op die weg hoe dan ook uitzonderingen zal maken én hoe je daarmee omgaat. Dat is de sleutel tot een blijvende verandering. Ik liep al een aantal diëtisten af, maar geen enkele daarvan wilde ook oprecht weten hoe het met mij gaat. Dat doen ze bij TNS wel. Ze hebben mij enorm op weg geholpen naar een goed eetpatroon en een vriendelijkere kijk naar me zelf."

Rosanne

The Nourishing State is top! Hier gaat het over écht eten, en ze hebben veel verstand van koolhydraatarm eten en de voordelen hiervan voor je gezondheid. Romy heeft mij heel goed geholpen met een persoonlijke aanpak en samen hebben we een fijne koolhydraatarme leefstijl voor mij gevonden die ik goed vol kan houden.

Paulien

Super tevreden over de begeleiding van The Nourishing State! Ik dacht dat ik goed bezig was maar door de inzichten die ik hier heb verkregen ben ik nog verder kunnen gaan. Nu pas kan ik zeggen dat ik weet wat gezonde voeding is en wat do's en dont's zijn. Ook de controle van mijn bloedwaarden was enorm helpend. De dokters kijken enkel naar het medische maar bij iedereen is de grens toch anders waardoor het toch al voor klachten kan zorgen ook al is dit volgens de dokter oké. De uitleg die ik hierbij kreeg alsook de advies voor suppletie hebben me enorm goed verder geholpen, ik voel me een stuk beter dan voordien! Ik kan jullie dit enkel maar aanraden!"

Nicolenne

Dankzij The Nourishing State:
* inzicht en advies in de juiste voeding voor jou
* verder onderzoek in je metabolisme door bloedtest
* een realistisch plan, heel professioneel
* enthousiast en warme begeleiding
* en het allerbelangrijkste; stoppen met dieten, heerlijk!

Dankjewel !!

The Nourishing State is top! Hier gaat het echt over eten, en ze hebben veel verstand van koolhydraatarm eten de voordelen hiervan voor je gezondheid. Romy heeft mij heel goed geholpen met een persoonlijke aanpak en samen hebben we een fijne koolhydraatarme leefstijl voor mij gevonden die ik goed vol kan houden.

Dankzij de begeleiding van Nils heb ik verbazingwekkende resultaten behaald. Niet alleen ben ik succesvol gewicht kwijtgeraakt, maar ik voel me ook energieker en gezonder dan ooit tevoren. Mijn bloedsuikerspiegel is gestabiliseerd en mijn algemene gezondheid is aanzienlijk verbeterd. Het koolhydraatarme dieet is een levenslange verandering geworden die ik graag naleef

Rosanne

Glen

Wij begeleiden bij

Afvallen

Weinig energie

Hoofdpijn/migraine

Hormonale disbalans

Overgangsklachten

Verstoorde relatie met eten

Auto-immuunaandoening

Reuma

Schildklieraandoening

Verhoogd cholestrol

Hart- en vaatziekten

(Pre)diabetes

Opgeblazen gevoel en darmklachten

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)

Ziekte van Crohn

Wil jij je ook weer fit & energiek voelen?

Nooit meer op dieet

Wil je ook...

Geen schuldgevoel nadat je een stuk taart of een frietje op hebt

Beter slapen en meer energie

Weten wat voor JOU werkt en een leefstijl vinden waar je blij van wordt

Inzicht in je gezondheid en weten welke concrete acties nodig zijn om je fit te voelen

Je ideale gewicht bereiken - en behouden! - met lekker eten

Jezelf en je gezondheid op nr 1 zetten

!

Je bent niet de enige

En het ligt niet aan jou dat je al zoveel geprobeerd hebt. Alle cliënten die wij geholpen hebben, dachten dat het aan hun lag. Dat ze zich maar moesten neerleggen bij die extra kilo’s, darmklachten, vermoeidheid, hoofdpijn... Ze dachten dat ze maar moesten accepteren dat ze zich dag in dag uit een 6'je voelden.

Nu weten ze dat het écht anders kan. Dat je je leven vol energie kan leven - met een gezond gewicht en zonder klachten. Een 8+ - dat is wat ook jij verdient!

Wij gaan je helpen om weer grip te krijgen op je voeding, leefstijl en gezondheid. We achterhalen waar het mis gaat en samen zetten we concrete, haalbare stappen zodat je weer vertrouwen hebt in de keuzes die je maakt.

Je hoeft het niet alleen te doen; wij gaan je helpen!

You got this!

We weten dat het spannend is om weer aan iets nieuws te beginnen. Want je hebt al zoveel geprobeerd en je bent al zo vaak teleurgesteld... 

Met onze individuele begeleiding focussen we op de kern van het "probleem": waarom worstel je met je gewicht, heb je weinig energie en zit je niet lekker in je vel? Geen pleister op de wond, maar een blijvende oplossing.

Tijdens onze trajecten werken we samen aan een leefstijl die bij JOU past – bij jouw doelen, lichaam en leven. Zo ontstaat een leefstijl waar je je goed bij voelt, en wat vol te houden is – jep, ook tijdens het weekend. Doei diëten en hallo ideale leefstijl!

Om een goed beeld te krijgen van waar je op dit moment mee worstelt, je leefstijl en je doelen, plannen we eerst een gratis kennismakingsgesprek in. We kijken dan of onze aanpak bij jou past, en zo ja welk traject de beste stap voor jou is.

Ik ben heel blij dat ik The Nourishing state heb ingeschakeld. Ik heb vooral geleerd om meer naar mijn lichaam te luisteren, bewuster te worden van mijn eetgedrag en angsten die ik had voor bepaalde voedingsmiddelen los te laten. Het is belangrijk om tijd in jezelf te investeren om te groeien en daar heeft de begeleiding mij enorm bij geholpen.

Als je op zoek bent naar een positieve verandering van je levensstijl, maar niet weet waar je moet beginnen, zoek dan de hulp van The Nourishing State. Hun toewijding om je te helpen je doelen te bereiken (in mijn geval een Keto-levensstijl) is geweldig. Hun aanpak is altijd op maat gemaakt voor jou. En de resultaten spreken voor zich: mijn bloedonderzoek (geadviseerd door TNS) aan het begin van de begeleiding en na 3 maanden liet opmerkelijke vooruitgang zien. Het energieniveau is omhooggeschoten en mijn mentale weerbaarheid is beter dan ooit.

Heel persoonlijke en heldere begeleiding! Waardevolle informatie die ervoor zorgt dat je keuzes kunt maken die voor jou werken. Top!

Lauren

An

Frank van Waveren

nourish

Bloedonderzoek: je ontvangt van ons een overzicht van de bloedonderzoeken die wij adviseren om een duidelijk beeld van jouw gezondheid te krijgen. Deze kan je via je huisarts laten bepalen.


Intake consult (60 min): waarin we je bloedresultaten bespreken en je voeding & leefstijl doornemen om een goed beeld te krijgen van waar je nu staat.


Persoonlijke strategie: samenvatting van jouw gezondheid en huidige leefstijl, advies adhv bloedonderzoek en bevindingen uit consult, persoonlijk suppletieadvies en eerste voeding- en leefstijladviezen.


4 vervolgconsulten (4 x 45 min) om te evalueren wat goed gaat, waar de uitdagingen liggen en hoe je hiermee om kan gaan, productvragen, gebruik en monitoren bloedsuikersensor etc.


Praktische tools: E-books,
webinars, recepten


Email support gedurende begeleiding

€587

transform

4 maanden

2 maanden

Bloedonderzoek: je ontvangt van ons een overzicht van de bloedonderzoeken die wij adviseren om een duidelijk beeld van jouw gezondheid te krijgen. Deze kan je via je huisarts laten bepalen.


Intake consult (60 min): waarin we je bloedresultaten bespreken en je voeding & leefstijl doornemen om een goed beeld te krijgen van waar je nu staat.


Persoonlijke strategie: samenvatting van jouw gezondheid en huidige leefstijl, advies adhv bloedonderzoek en bevindingen uit consult, persoonlijk suppletieadvies en eerste voeding- en leefstijladviezen.


7 vervolgconsulten (7 x 45 min) om te evalueren wat goed gaat, waar de uitdagingen liggen en hoe je hiermee om kan gaan, productvragen, gebruik en monitoren bloedsuikersensor etc.)


Na 3 maanden opnieuw bloedonderzoek om vooruitgang te monitoren + update van je Persoonlijke strategie


Praktische tools: E-books,
webinars, recepten


Email support gedurende begeleiding

€897

Health check

Ben je al lekker bezig met een gezonde leefstijl? We snappen dat je dan benieuwd bent hoe je er eigenlijk echt voor staat; een Health Check noemen wij dat.

Met onze Health Check brengen we in kaart waar jij op dit moment staat en hoe (metabool) gezond je daadwerkelijk bent. En uit de praktijk weten we dat er altijd nog wel iets te verbeteren valt, zodat jij je écht op en top fit kan voelen.

Benieuwd hoe we jouw gezondheid kunnen analyseren en evalueren? 

vanaf €197

Onze begeleiding

Het is mogelijk om in termijnen te betalen; dit overleggen we tijdens ons kennismakingsgesprek.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen; dit overleggen we tijdens ons kennismakingsgesprek.

Gut check

€437

Happy gut

4 maanden

€947

Intake consult (60 min) waarin we je voeding, leefstijl, klachten en doelen doornemen om een goed beeld te krijgen van waar je nu staat.


Darmonderzoek: uitgebreid
ontlastingsonderzoek


Persoonlijke strategie: samenvatting van jouw gezondheid en huidige leefstijl, advies adhv ontlastingsonderzoek en bevindingen uit consult, persoonlijk suppletieadvies en eerste voeding- en leefstijladviezen.


4 vervolgconsulten (4 x 45 min) om te evalueren wat goed gaat, waar de uitdagingen liggen en hoe je hiermee om kan gaan, productvragen, gebruik en monitoren bloedsuikersensor etc.


Praktische tools: E-books,
webinars, recepten


Email support gedurende begeleiding

Intake consult (60 min) waarin we je voeding, leefstijl, klachten en doelen doornemen om een goed beeld te krijgen van waar je nu staat.


Darmonderzoek: uitgebreid
ontlastingsonderzoek


Persoonlijke strategie: samenvatting van jouw gezondheid en huidige leefstijl, advies adhv ontlastingsonderzoek en bevindingen uit consult, persoonlijk suppletieadvies en eerste voeding- en leefstijladviezen.


Vervolgconsult (45 min) om resultaten darmonderzoek te bespreken, vragen te beantwoorden, te evalueren hoe de eerste aanpassingen gaan en verdere tips en adviezen.

Je darmgezondheid verbeteren

Het is mogelijk om in termijnen te betalen; dit overleggen we tijdens ons kennismakingsgesprek.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen; dit overleggen we tijdens ons kennismakingsgesprek.

Wil je dat we persoonlijk met je meedenken
wat de beste stap voor JOU is?

Vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Tijdens het kennismakingsgesprek horen we graag waar jij tegenaan loopt, waar je behoefte aan hebt en kijken we samen of onze begeleiding bij jou past. Het kennismakingsgesprek is telefonisch en duurt ongeveer 15 min.

Ik heb sinds mijn 20ste diabetes type 1 en worstelde ik de laatste tijd veel met mijn bloedsuikerwaarden en daardoor ook met mijn gewicht. Ik ben begonnen met het 3-weken plan en dat beviel me erg goed. Mijn bloedsuikerwaarden werden beter en ik was zelfs ook wat afgevallen. Daarna had ik de behoefte om wat er wat dieper in te duiken en ik was ook erg benieuwd naar wat de resultaten van mijn bloed onderzoek zouden zijn. Na de persoonlijke begeleiding heb ik meer handvaten om het mijn eigen te maken en blij dat ik het gevolgd heb.

Super fijn traject! Fijne, goede en praktische begeleiding van Romy.. Mijn doel was om van mijn eeuwige cravings af te komen en dat is gelukt!!
Ben echt heel erg blij hiermee en het geeft zoveel rust nu.. Ben niet meer “de hele dag” met eten bezig. Een aanrader!

Lisette

Emy

Angela

Na een lange zoektocht en veel geprobeerd te hebben ben ik door begeleiding van TNS eindelijk af van mijn dagelijkse buikpijn. Ze weten waar ze het over heben en delen dagelijks veel informatie via hun social media account wat mij naast het gesprek, erg geholpen heeft. Super fijn om weer een gezonde en goede relatie met voeding te hebben!