Funky Fat Foods

Met onze code THENOURISHINGSTATE ontvang je 15% korting!

Romige, biologische én suikervrije chocoladerepen met MCT olie. Een koolhydraatarm tussendoortje om volop van te genieten zonder je gezondheid of smaakpapillen in de steek te laten.

ga naar website

Collageen

De collageen peptiden van Matisson zijn biologisch beschikbaar, wat betekent dat ze gemakkelijk door het lichaam verteerd en geabsorbeerd kunnen worden.

Collageen is te vinden in al onze bindweefsels, pezen, ligamenten en botten. Naarmate we ouder worden, wordt ons lichaam minder efficiënt in het produceren van collageen. Daarom voegen wij collageen toe aan onze (kokos)yoghurt, smoothies en matcha.

Mattisson HealthStyle Runder Collageen Grass-Fed Solugel is een poeder met een hoge concentratie collageen uit de huid van runderen. Deze runderen worden niet gevaccineerd, krijgen geen antibiotica en worden puur met gras gevoerd.

ga naar website

Babs Bone Broth

Met onze code TNS ontvang je 10% korting!

Bone broth is de perfecte collageen bron. Babs gebruikt een oud, traditioneel recept om ervoor te zorgen dat je geniet van een hartige, smakelijke bouillon die op zichzelf kan worden gedronken of als basis voor soepen, sauzen en andere recepten.


ga naar website

Magnesium

Magnesium houdt de normale zenuw- en spierfunctie in stand. Het ondersteunt ook ons immuunsysteem en houdt onze hartslag stabiel. Magnesium is nodig voor sterke botten te blijven en reguleert onze bloedsuiker.

Een magnesiumtekort kan leiden tot moeite met afvallen, constipatie, spierkrampen, vermoeidheid, neerslachtigheid, stress en angst. Herkenbaar? 

Wij raden de Magnesan Forte plus poeder van Bonusan aan. Deze magnesium heeft een goede opneembaarheid dankzij de vorm magnesiumbisglycinaat.

ga naar website

Oot Granola

Oot maakt koolhydraatarme granola die lekker is én goed voor je: heel weinig suikers, kraakvers gebakken en 100% puur natuur. De granola’s zijn biologisch en glutenvrij. En worden bij je thuis door de brievenbus bezorgt. Onze koolhydraatarme granola favorieten zijn de Paleo Mix en Keto Granola.

ga naar website

Decaf koffie

Wij drinken graag decaf koffie, maar dan wel biologisch! Om de koffie cafeïnevrij te maken, wordt de cafeïne uit de boon verwijderd wanneer deze nog groen is. Hiervoor wordt de H2OC-methode toegepast; door de groene bonen langdurig af te spoelen met water lost de cafeïne op in het water. Hier komt geen chemisch proces aan te pas.

ga naar website